www.nakurunlapset.fi
www.reilunkaupantahti.fi
www.vrouwen.net/kalimata
www.kehitysmaakauppa.org

 

 

Heikki ja Anna-Liisa ovat olleet perhe jo vuodesta 1958 – 2008 vietämme 50-vuotishääpäiväämme! Tutustuneet olemme jo syksyllä 1953, jolloin Anna-Liisa aloitti lukien Haapamäen yhteiskoulussa – pitkän saksan lukeminen ohjasi tänne. Heikin taidot valokuvaajana sekä valokuvien kehittäjänä ohjasivat meidät yhteen: Anna-Liisa oli kesätöissä Tukholmassa kesä-elokuun 1953 ja oli hankkinut ansioillaan mm. kameran, joten kuvia otettiin ja kehitettiin ja siinä sivussa kehiteltiin ystävyyttäkin!

Jukka on syntynyt Keuruulla ja valmistunut teknikoksi. Hänen työuransa on pääosin ollut maailmalla suomalaisen teollisuuden lähettämänä Kiinasta idässä aina Chileen ja Kanadaan lännessä. Jukan perheeseen nyt kuuluvat pojat Joonas ja Jesse.

1966 syntyi perheeseen kaksoset, Marja ja Leena. He kävivät koulua Nigeriassa ja jatkoivat Libyan Tripolissa ja sen jälkeen olivat vuoden USA:ssa vaihto-oppilaina ennen paluutaan Suomeen lukioon. Leena avioitui Ilkkansa kanssa ja niin alkoi heidän ”maailmankiertueensa”, joka kesti useita vuosia. Marja on suurperheen äiti ja poikia perheessä on 4. Vanhin Henri, sitten Sampsa Artturi, Joel Elmeri ja Klaus. Perheessä harrastetaan jalkapalloa ja salibandyä sekä talvisin tietenkin hiihtoa ja luistelua.